2019-11-12 10:44:37• hírek • Szatmár.ro

Afrikai repülőjárat indul jövőre Szatmárnémetiből

A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről indul jövőre repülőjárat Afrikába, méghozzá Tunéziába, mely évek óta közkedvelt turistacélpont sokak számára, a nyári periódusban.

Az egyik népszerű szatmárnémeti utazási iroda tájékoztatása szerint 2020-ban minden eddiginél egyszerűbben juthatnak el nyaralni Tunéziába a szatmáriak, ugyanis hosszas egyeztetéseket követően már a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről is fognak indulni charter járatok az afrikai kontinensre a nyári periódusban.
 

Ennek köszönhetően érdemes számításba venni Tunézia csodálatos, homokos, mediterrán tengerpartjait: Sidi Bou Said városa egy nagyszerű helyszín akár a gyermekes családok számára is, a közkedvelt üdülővárosban 3–5 csillagos hotelek várják a nyaralókat.
 

Ahogy korábban, egész pontosan 2013-tól Törökországba indultak charter járatok Szatmárnémetiből néhány éven keresztül, így most Tunézia lesz a célpont, hiszen a változatosság mindig új élményeket is tartogat. A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér utasforgalma egyébként nőtt az utóbbi ében, 2018-hoz képest, mintegy 25%-kal nőtt a légikikötő utasainak száma.
 


FRISSÍTÉS: "Azon szatmári lakosok, akik szabadságukat Tunéziában szeretnék tölteni, 2020 közepétől kezdődően már a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről is utazhatnak az afrikai országba. A Jasmin Airways légitársaság ugyanis a 2020 június 9 – szeptember 22 közötti időszakban minden kedden indít majd járatot az említett országba. Az Embraer típusú gépeken az utasok személyenként egy 17 kg-os csomagot és 5 kg-os kézipoggyászt vihetnek magukkal. Az utazás 170 percet vesz majd igénybe. A repülő 7.20-kor száll fel Tunéziából (Monasztir) és 12.10-kor érkezik Szatmárnémetibe (mindkét esetben helyi idő szerint), illetve 13.00-kor indul Szatmárnémetiből és helyi idő szerint 13.50-kor érkezik meg Tunéziába" - erősítette meg a hírt a Szatmár Megyei Tanács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: